Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
Hrozno bolo zberané z vinohradu Údolie Márie, ktorý je piatym rokom v certifikácii bio. Fermentácia vlastné kvasinky, hrozno macerovalo 2 týždne v otvorených kadiach a následne zrelo 8 mesiacov v dubových sudoch na sedimente. Proste klasika ako predchádzajúce edície, no ročník 2017 je predsa niečím iný. Odstopkovanie hrozna bolo nastavené, aby neboli porušené všetky bobule a časť z nich macerovala vcelku. V neporušených bobuliach prebehol pôsobením vlastných enzýmov rozklad, nazývaný tiež intracelulárna fermentácia. Prevažná časť samozrejme fermentovala klasicky pôsobením kvasiniek. Víno neobsahuje stabilizačné prípravky, nebolo čirené, filtrované a mechanicky namáhané. Do fliaš bolo plnené gravitáciou. Prípadný jemný sediment je prirodzeným javom.
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Najpredávanejšie
2015, Apulia, víno červené, suché, 0.75l
2016, biele, sladké víno, Moscato di Pantelleria DOC, 0.375l
2019, akostné víno, ružové, polosladké, 0.75l
2016, víno červené, suché, 0.75l
Prezrite si tiež obľúbené kategórie
ENERGY TRANS, spol. s r.o.
Rosina 1057, Rosina 013 22
IČO: 36419869
DIČ: 2021845650
IČ DPH: SK2021845650
tel.: +421 911 82 82 80
e-mail: vinozilina@vinozilina.sk
Vytvorené systémom www.webareal.sk